Gulvpleie / behandling

VI TILBYR DEG DEN GULVBEHANDLINGEN DU TRENGER

Oppskuring og boning 

gir rene, skinnende og skli sikre gulvflater. Det bidrar til enklere og bedre daglig renhold som igjen skaper et bedre innemiljø. Polishen som legges på overflaten beskytter underlaget slik at slitasjen ikke rammer gulvet direkte. På denne måten unngår man hyppig skifte av belegg. For at polish behandlede gulv skal beholde sin glans og effekt må de vedlikeholdes. Her bruker vi en highspeed-maskin (polerings maskin) med høy roterings hastighet som kjøres over gulvet, og som både renser og polerer polishen. Gulvene blir som nye og man har spart en oppskuring og boning.

Det er kostbart å legge gulv, prisene varierer, men alt mellom 160,-/m2 – 400,-/m2 er veldig vanlig. Og da er det ekstra viktig å tenke på hvordan man på best mulig måte kan vedlikeholde gulvene slik at de skal vare i mange flere år framover. Et gulv som forblir ubehandlet vil med tid slites ned, få stygge merker og få en ujevn overflate. For å oppnå god og lang holdbarhet på dine gulv, så er det viktig med regelmessig vedlikehold. Vi kan hjelpe til på den fronten. Nedenfor har vi listet opp ulike behandlinger du kan benytte deg av.

TYPER BEHANDLINGER

POLERING

Pene gulv er avgjørende for komfort, både i hjemmet og på arbeidsplassen. Tidligere var det mer omfattende å få polert gulv, da man måtte ty til flere manuelle operasjoner. Men i dag er det annerledes; vi har og benytter moderne utstyr. Når vi ønsker å optimalisere levetiden på vårt fottøy, så går vi til innkjøp på produkter som er spesialtilpasset sko, slik ser, – og varer skoene våre lengre før bruks slitasjen er blitt så stor at de må erstattes. Det samme gjelder på gulv.

Ved polering blir dine gulv motstandsdyktige mot slitasje, gulvene kjennes og forblir rene lange perioder av gangen, og de tåler fuktighet bedre. For ikke å nevne det visuelle aspekteret – hvem ønsker vel ikke et skinnende og friskt gulv?

VOKSING

Dette er en annen metode som brukes for å beskytte og pleie overflater i tre, eller for å gi treverket en ekstra shine. Voks kan benyttes direkte på gulvbelegget i tre eller over annen behandling.

En ting å være obs på er at voks og lakkering ikke går så godt med hverandre, og det er heller ikke noe vi anbefaler. Det vil isåfall medføre litt av en slipejobb for arbeideren som må slipe bort all voksen, for så å lakkere overflaten.

BONING

Denne varianten er veldig godt brukt, og er på lik linje som de øvrige metodene med på å beskytte og pleie gulvoverflaten, samtidig blir gulvene lettere å rengjøre etter behandling. Vi anbefaler at boning av gulv skal gjennomføres årlig, for å opprettholde et optimalt resultat. Boningsprosessen består av tre trinn.

  1. Dyprensing av betongfliser/steinfliser og annet gulvbelegg
  2. Legging av 3 lag med bonevoks for å «mette gulvet»
  3. Polish og polering

OLJE

Et oljet gulv beskytter mot fett og vann, og er veldig enkelt å rengjøre. I tillegg vil et oljet gulv være et mer varmt og naturlig alternativ utseendemessing. Oljebehandlingen bør utføres regelmessig de første årene for at det skal bli hardt og slitesterkt nok til å bare trenge en behandling årlig.

Resultatet blir et imøtekommende vakkert gulv, og med riktig vedlikehold av gulvet så vil levetiden bli lang.

“Vi er svært fleksible og stiller når du trenger det!

-Ree Personell AS

100 % FORNØYD GARANTI PÅ VÅRE RENHOLDSTJENESTER

Renholdet og utseende på dine gulv reflekterer din virksomhet.

Vi bidrar med at gulvene dine skal skinne året rundt. Med en god kombinasjon av miljøvennlige, – og innovative renholdsprodukter, tilrettelegger Ree Personell for at dine gulv og din virksomhet skal skinne. Alt fra tepper til tre, vi har over flere års ekspertiseerfaring, samtidig som vi opprettholder skinnende gulv, og ivaretar virksomhetens omdømme. Mange vil si at gulv er gulv, vi derimot er uenige. Hvert gulv har sitt unike materiale, og hvert materiale må vedlikeholdes individuelt for å oppnå et optimalt resultat etter rengjøring og for å forebygge mot skader.

Ree Personell innehar en kompetanse på gulvrenhold som er svært høy. Du liker å holde det stuerent i hjemmet ditt, vi liker å holde det stuerent i din bedrift. Vi har fått kolossale positive tilbakemeldinger fra våre kunder, og dermed er vi skråsikre på at vi er de rette til å utføre slike oppdrag.

Ta kontakt med oss i dag, så kommer vi gjerne på befaring. Sammen finner vi ut av hva deres bedrift trenger, og deretter vil vi gi et uforpliktende tilbud. 

Trenger din bedrift påfyll av andre renholdstjenester?

Vi er sikre på at du blir fornøyd.  Av og til er det lett å se renholdet mellom fingrene, det kan virke uskyldig, og til tider kan det virke som om det ikke er viktig nok for bedriften å ta tak i. Driftsansvarlig kan tenke at personale fint kan gå over gulv og annet inventar med en mopp og støvkost selv for at det skal bli rent. Dessverre er det ikke slik det fungerer. I lengden kan dette bli kostbart for bedriften, hvilket kan komme av mange grunner.

Feilbruk av produkter og smal kunnskap om hvordan ulike materiale bør vedlikeholdes, kan gjøre stor skade, og er bare en av veldig mange grunner til hvorfor man bør overlate den type arbeid til de som innehar ekspertise på det området. Som totalleverandør på renholdstjenester kan vi levere mange tjenester som vil gagne bedriften og virke energisparende.

“Vi har svært fornøyde kunder.

-Ree Personell AS

HVORFOR VELGE OSS?

  • Du får skriftlig garanti! Er dere ikke fornøyd med arbeidet kommer vi og vasker på nytt innen 24 timer – uten spørsmål.
  • Vi har pålitelige, lojale renholdere. Vi legger vår stolthet i våre serviceinnstilte og fornøyde medarbeidere, og har svært lave turnover sammenlignet med andre i bransjen. Våre ansatte har gode vilkår og trygge avtaler, og behandles alltid med respekt.
  • Vi har lang erfaring og solid fagkompetanse. Vi er vant til å forholde oss til de aller strengeste krav til hygiene.
  • Vi bruker miljøvennlige og trygge renholdsprodukter.
  • Vi er fleksible og stiller når du trenger det!
  • Vi har konkurransedyktige priser. Vi er det mellomstore alternativet til de store byråene med stoppeklokke.
  • Vi har svært fornøyde kunder
VERDIER

Vi er personlige
Vi er kompetente
Vi er fleksible
Vi er kvalitetsorienterte

MÅLSETTING

Ree Personell AS har som mål er å skaffe dyktige og kvalifiserte kandidater til våre kunder. Vi sørger for at alle prosesser blir kvalitetssikret og at vi har fornøyde konsulenter. Vi har et stort nettverk og databaseverktøy som hjelper oss i søket etter rett profil.

MISJON

Vi søker aktivt etter potensielle kandidater og har fokus på HMS og kvalitet.